LifeCard Free live sex video

Történetek

Michelle Wild
Az ispotályos házban


Még 2002 nyár végén elhatároztuk a feleségemmel, hogy az ősz folyamán ellátogatunk Kánba, az üdülőfaluba egy kis kikapcsolódásra. Hírét vettük, hogy a kihalt falu házait megvette egy cég, szépen felújította és üdülőfaluként üzemelteti kellemes, természetközeli környezetben. Természetesen szándékunk nem maradt titokban a feleségem barátnője előtt, így ők is úgy döntöttek, csatlakoznak hozzánk. Szeptember végére foglaltunk is helyet magunknak.

Kora délután megérkeztünk és lejelentkeztünk az egykori kocsmában, ami most már recepcióként és étteremként funkcionált. Megkaptuk a 8-as számú házat, majd elfoglaltuk benne a szobáinkat, melyek a kis házikó két végében voltak. Köztük a konyha és a fürdőszoba helyezkedett el.

A délutáni erdei sétánk után sorban letusoltunk és átöltöztünk, majd lementünk a kocsmába és megvacsoráztunk. Úgy alakult, hogy csak mi négyen voltunk, mert a gazdasszony elmondása szerint épp a megérkezésünk előtt távozott egy nagyobb céges csoport, akik valamiféle csapatépítésen voltak itt. Mivel a hét közepén voltunk, mások nem is jöttek. Valahol reméltük is, épp ezért választottunk ilyen időpontot. Hétvégenként rendszerint telt házzal mentek.

Nos, a finomra sikerült kecskesült mellé némi jó fajta borocskát is iszogattunk és jókat hülyültünk, viccelődtünk. Majd a sötétben tapogatózva visszabotorkáltunk a nyolcaskába és ismét lefejeltem az ajtógerendát, amit anno kb. 170 centis magasságúra építettek.

Még poénkodtunk egy párat, miközben a magunkkal hozott pezsgőnek is a nyakára hágtunk a konyhában és éreztünk, hogy jobban tesszük, ha mindannyian elvonulunk a szobáinkba és levezetjük az egyre fokozódó szexuális vágyainkat. Ezt is tettük és csodásat szeretkeztünk, amit még csak fokoztak Andreáék szobájából áthallatszó neszek, nyögések, sóhajok. Persze mi se fogtuk vissza magunkat, így őket is hergelték a tőlünk hallottak.

Reggel aztán sejtelmes somolygások közepette szóba is kerültek az éjszakai történések. Bár csupán érintőlegesen. Ugyanis a lányok ugyan jó barátnők voltak, de eddig mindannyian hűségesek voltunk és fel sem merült a négyes szex gondolata. Legalábbis én így gondoltam.

Reggelinél faggattuk a gazdasszonyt, hogy van-e valamiféle medence, vagy fürdőzési, strandolási lehetőség. Mondta, hogy a szabadtéri medencét már leengedték, ám az ispotályos házban van jakuzzi, szauna, tus, és pár kondigép is. Ha szeretnénk, délutánra befűti nekünk. Nos, hát szerettük volna.

A délelőtt folyamán ismét a közeli erdőben tettünk egy túrát és időnként hallottuk a szarvasok bőgését is, aminek hatására természetesen ismét a szexis poénok és beszólások kerültek elő és nagyokat kacagtunk. Erdőjárókhoz teljesen méltatlanul.

Ebédre visszatértünk, majd a nyolcaskában fürdőruhát és fürdőköpenyt húztunk, majd lementünk a befűtött ispotályos házba, hogy lazítsunk egy kicsit. Épp ezért vittünk magunkkal pár üveg pezsgőt is, amiket el is helyeztünk a hűtőben.

Miután szemügyre vettük a helyiséget és a felszerelés, a lányok úgy döntöttek, bele is csobbannak a jakuzziba. Mi fiúk persze kipróbáltuk a kondigépeket és közben pózoltunk a csajoknak, akik egyre jobban élvezték a műsort és biztattak bennünket. Eleinte csak a jakuzziban ülve, majd fel-fel ugrálva tapsoltak is. Ennek persze az lett az eredménye, hogy a hullámzó keblek láttán mindkettőnknek erdősen kezdett dudorodni a fürdőgatyánk, amit persze a csajok is azonnal észre vettek és nem is hagytak szó nélkül. Mi pedig szorgalmasan produkáltuk magunkat.

Aztán egyszer csak „véletlenül” Andi jobb melle kiugrott a bikini felsőjéből, miközben tovább ugrált előttünk. Attilával önkéntelenül is egyszerre füttyentettünk egyet, majd egymásra nézve összekacsintottunk és nekiláttunk biztatni a lányokat, hogy lássuk a többit is.

Andi azonnal kiugrasztotta a másik mellét is, így két szép alma mosolygott ránk. Judit, a feleségem egy másodpercnyi habozás után szintén szabadjára engedte általam imádott közepes méretű, körte formájú kebleit. Ám nem csak egyszerűen kiemelte őket, hanem ledobta a bikini felsőjét.

Természetesen erre mi abba hagytuk az „edzést” és biztattuk a csajokat. Szóval, tapssal, füttyel. Erre ők eleinte csak ugráltak, majd kiléptek a jakuzziból és táncolni kezdtek. Természetesen a táncuk egyre erotikusabb, egyre szexibb lett és egy fantasztikus sztriptíz lett a vége. Olyan, amit addig el se tudtam képzelni.

A két barátnő inspirálta egymást és a mi reakcióink is csak adta alájuk a lovat. Ugyan nem voltak leszbikusok, vagy biszexek, de olyan hangulat alakult ki mindannyiunkban, hogy fel sem merült bennünk, mit is teszünk.

Tánc közben Judit odanyúlt Andi csípőjéhez és eloldotta a bikini alsójának a kötőjét. Erre Andi pár sejtelmes csípőmozdulat után a másikat is odatartotta, Judit pedig azt is kioldotta. Ekkor Andi, aki tini korában tornázott, csinált egy függőleges spárgát, a kioldott bikini alsója pedig szépen leszánkázott a lábán a padlóra és egy csodás, fazonírozott punci mosolygott ránk. Juditkám pedig háttal állt nekünk és teljesen előre hajolva hántotta le az alsóját. Sose tudtam betelni ezzel a látvánnyal és úgy vettem észre, Attilának is elnyerte a tetszését.

Ismét tapssal, füttyel jutalmaztuk a műsort, amit a lányok pukedlizve köszöntek meg, majd a kézzel fogható eredményt ellenőrizték a fürdőgatyánkon át. Attiláék smárolni kezdtek és markolászta Andi melleit, miközben Andi az ő farkát masszírozta.

Én is adtam egy csókot Juditomnak, majd a melleit puszilgattam, miközben ő nem érte be, hogy csak a textilen keresztül érezze kezében műsora eredményét, hanem egyenesen a gatyámba nyúlva vette kézbe a kedvencét.

Ekkor már álltunk és össze is ölelkeztünk. Mellkasomon éreztem a melleit, a másik kezét pedig a fenekemen, amint egy kis markolászás után elkezdi lehúzni rólam a fürdőgatyát. Tudta, mire számíthat, de mégis jól játszotta meglepettet, ahogy merev farkam előcsapódott a nadrág fogságából. Dicsekedhetnék, hogy mekkora hatalmasság van a birtokomba, de nem teszem, hisz nem igaz és Juditom tökéletesen ki és meg van elégedve a teljesen átlagos 15 centimmel. Csókkal jutalmazta előbukkanó kedvencét.

Közben félszemmel Attiláék felé pislantva láttuk, hogy Andi ledöntötte a padra Attilát és nemes egyszerűséggel terpeszbe állva felette kinyalatta magát Attilával, miközben megszabadította a nadrágjától és szintén orálisan is kényezteti Attila dorongját.

Juditom is élvezte barátnőjéék műsorát, és elmarkolva a dákómat a jakuzzi felé vonszolt, hogy ott folytassuk. Leültetett a szélére és a vízbe csusszanva elém térdelt. majd két kézzel masszírozta a szerszámomat és a golyóimat is. Egy idő után meg is kellett kérnem, hagyja most egy kicsit, mert nem állok jót magamért, inkább igyunk egy pezsgőt.

Kitettem négy poharat és töltöttem a hidegen gyöngyöző italból, majd leültem, Judit pedig az ölembe ült és koccintottunk, majd tovább figyeltük Andiékat, akik nem hagyták abba, sőt! Egyre jobban belejöttek és hangos nyögések közepette Attila elélvezett, Andi pedig letakarította Kedvenc játékszerét, miközben csípőjével ütemesen mozogva élvezte Attila nyelvcsapásait. Egészen addig, amíg egyszer csak felegyenesedve és nagyot nyögve ő is felért a csúcsra.

Érdekes élmény volt így először élőben látni, hallani mások szeretkezését. Szabad kezemmel természetesen én is az egyik játékszeremet, Juditom mellét kényeztettem, miközben ő pedig a csiklóját simogatta és nagyokat lélegzett közben.

Magukra eszmélve barátain is odajöttek hozzánk és elfogadták a kitöltött pezsgőt és megkérdezték, hogy tetszett a műsor.

- Gyönyörűek vagytok. - válaszoltuk egyszerre – Jó volt nézni benneteket.

Erre koccintottunk velük, majd mindannyian bementünk a jakuzziba, hogy ott egy kicsit ellazulva pezsgőzzünk. Természetesen közben mindannyian egymást stíröltük. Hiszen ez volt az első alkalom, hogy meztelenül, ráadásul szexuálisan felizgatva voltunk egymás közelében. Érdekes módon, egyikünk se talált benne semmi kivetni valót. Valahogy teljesen természetes volt az egész helyzet.

Egyszer csak Judit felült a jakuzzi szélére és szélesre tárta lábait. Vettem a lapot, hogy most én következek. Elé térdeltem, és a térdétől apró csókokkal közelítettem az én drágaságomhoz. Már tíz éve tudom, hogy mennyire felizgatja ez. Majd a dús, de gondosan karban tartott bozontjára kapta a csókokat. Aztán pedig egy kicsit ráharapva a szőrre, oldalra mozgattam a fejem, és morogtam, mint egy kiskutya, amikor el akarják venni a játékát. Közben tenyereimmel a combjai belső oldalát simogatva eljutottam a kéjbarlangocskám bejáratához. Juditom hátra támaszkodva, megemelte a csípőjét, hogy minél jobban hozzáférjek és minden mozdulatomat hangos nyögésekkel jutalmazta. Csókolgattam, szívtam, fújtam a csiklóját és az ajkacskáit is, közben pedig hol egy, hogy két ujjammal csúszkáltam ki és be a hüvelyében.

Egyszer csak azt éreztem, hogy a lábam közt átnyúlva egy kéz elkapja a farkamat és finoman húzogatni kezdi. Váratlanul ért, de nagyon jól esett. Pláne, hogy számomra teljesen új élmény volt az arcom előtt lévő punci és közben egy másik nő keze a dákómon.

Mint később elmondták, Andit teljesen felizgatta a látványunk és odatartotta a farát Attilának, aki elkezdte hátulról kefélni. Andi pedig meglátta a vízben ágaskodó faszomat és nem akart ellenállni a lehetőségnek, hogy egyszerre két faszt is birtokolhat. Ezért elkapta és élvezte mindkettőnket egyszerre.

Elsőként Juditom élvezett el és elnyúlt a jakuzzi szélén. Ekkor Andi kérte, hogy forduljak meg, amit meg is tettem. Ő pedig megcsókolta, végig nyalta a farkamat, majd a makkomat a szájába véve eszméletlenül megszívta. Közben Attila egyre csak döngette hátulról. Hullámzott és csobogott is a víz rendesen. Az én drágám pedig kielégülten elnyúlva figyelte, ahogy barátnője szopja férjét.

Ezután persze már tényleg csak lazultunk a jacuzziban, majd még szaunáztunk is egyet és mindannyian arra az álláspontra jutottunk, hogy abban a melegben örülünk, ha csak simán levegőt tudunk venni, nem ám még ott nekiállni akrobatikázni. Persze a végén a frissítő zuhany alatt még egy jó kis masszírozást azért megejtettünk, aztán mindannyian csak a fürdőköpenyt magunkra öltbe visszasétáltunk a nyolcaskába.

Ezután már mindig nyitva hagytuk a szobáink ajtaját és este a vacsora után társasjátékot játszottunk, ami már egy másik történet. :)

 

 

 

» válaszok megtekintése vagy megválaszolása

A TársaságRobiékkal már valamivel több, mint fél éve nem találkoztunk, pedig ők is a csapatba tartoztak. Vagy ahogy mi hívtuk magunkat, a Társaságba. Teri, Panni, Robi, és Zsolt már óvodáskoruktól egy csoportba, majd általánosban és középiskolában is osztálytársak voltak, valamint mindig összetartottak. Mindig megmaradtak barátoknak. A szerelem, soha nem zavarta össze a soraikat.
A kapcsolatuk később is megmaradt, és idővel mi, a párjaink is csatlakoztunk a Társasághoz. Szerencsések vagyunk, hogy mindannyian hasonló gondolkodásúak és mégis különbözőek vagyunk, aminek köszönhetően a Társaság továbbra is jól működött.
Legutolsóként én, mint Panni férje csatlakoztam a társasághoz és ennek is már majdnem öt éve. Úgy éreztem, mintha hazaértem volna, amikor már megismertem mindannyiukat és történetüket. Gyorsan beilleszkedtem és igyekeztem Pannihoz hasonlóan amikor csak lehetett a Társaság hasznára válni. Ugyan soha nem volt „hivatalosan” meghirdetett társasági összejövetel, csupán spontán alakultak a dolgok.
Mind a nyolcan talán évente kétszer ha összejöttünk, ám 5-en, 6-an havonta legalább egyszer összejöttünk. Mindig volt valami szülinap, gyerekszületés, építkezés, szüret, nyaralás, vagy valami egyéb ok.
Tavaly például Robiékkal és Teriékkel az Adrián nyaraltunk együtt. Tavalyelőtt pedig a teljes Társaság Zsolték balatoni nyaralójában töltött el egy hétvégét. Viccelődésen, poénkodáson kívül nem volt semmiféle szexuális összegabalyodás. Mondjuk az én fejemben azért meg-megfordult, hogy vajon milyen lenne Terivel, Judittal, vagy Katival szexelni egyet. Szándékosan mondok szexelést és nem szeretkezést, mert szeretkezni csak Pannival a feleségemmel tudok. Őt szeretem. Ám ez nem jelenti azt, hogy a férfi ösztönök ne dolgoznának bennem. Is.
Szóval Robiék nemrégiben átköltöztek a szomszéd városba, mert ott vettek egy házat. Robi vállalkozása egész jól működött. Eddig se szűkölködtek csak most úgy alakultak a dolgok, hogy a mindennapi ingázások megszüntetése miatt inkább ott vettek egy „palotát”.  Legalábbis Zsoltiék ezt mesélték, mert ők már voltak ott, és mondták, hogy Zsolt tervez egy házavató Társasági ünnepséget, amint elkészülnek a legfontosabb felújításokkal.
Nos, ennek jött el az ideje, amikor megkaptuk telefonon a meghívást a következő hétvégére. Zsolt mondta, úgy készüljünk, hogy ott alszunk mindannyian. Van hely bőven.
A kisbuszommal mindannyian egyszerre tudtunk odamenni és a cuccainknak is volt hely. No, nem mintha sokat vittünk volna, de azért kellett pár dolog.
Szóval megérkeztünk, és megcsodáltuk a „palotát” és megdicsértük Zsoltékat, hogy szép munkát végeztek. Két szinten hat szoba, két fürdőszoba, két WC, amerikai konyhás nagy nappali és egy vizes komplexum, amiben egy 12-szer 5 méteres medence, egy szauna és egy még üres konditerem kapott helyet.
Meg is jegyeztük, ha ezt tudtuk volna, hozunk fürdőruhát, hogy kipróbálhassuk.
- Majd arra is sort kerítünk – mondta Nóri, Zsolt felesége.
A nap további részében a szokásos beszélgetős, kártyázós este volt. Másnap délre egy grillparti volt a program. A kora őszi kellemes, szinte nyárias időben jót ebédeltünk, még ha két szelet hús egy kissé jobban oda is kapott, mint szerettük volna.
Mivel a Társaság alapítótagjai mindannyian szerettek pin-pongozni, természetesen erre is volt lehetőség a konditeremben felállított asztalon.
Amíg a Társaság egyik fele nekilátott (Teriék és Zsolték) egy páros viadalnak, mi a többiek néztük őket, mígnem Nóri megszólal:
- Nincs inkább kedvetek egy kis strandoláshoz?
- Kedvünk lenne – feleltem-, csakhogy nem hoztunk fürdőcuccost.
- Na és? Itt lehet nyugodtan nudizni is. Nem zavarunk vele senkit és bennünket se zavar senki se.
Összenéztünk Pannikámmal és egy másodpercnyi „gondolkodás” egyszerre vágtuk rá:
- Végül is igazad van.
- Ez a beszéd. Bíztam benne, hogy nem fog ez nektek se gondot okozni, hiszen meséltétek, voltatok már nudista strandon. – szólalt meg Robi is, és máris nekilátott, hogy ledobálja a cuccait.
- Voltunk persze – felelte Panni -, de azért az más volt. Idegenek között könnyebben leveti az ember a gátlásait.
- Itt is levetheted és nem csak a gátlásaidat. - Mondta Nóri, miközben már ő is épp a bugyiját húzta lefelé.
Robi pedig már a zuhany alatt állt és láttam, hogy Pannikám se fordítja el a tekintetét, hanem alaposan megszemléli, amit eddig ő is csak elképzelt. Mi is levetkőztünk, majd egymás után letusoltunk, majd irány a medence és úszkálni kezdtünk. Majd beszélgettünk a nudizmusról, a naturalizmusról és szexről is. Ahogy adta magát a téma. Igyekeztünk rávilágítani és Robiék is egyetértettek velünk, hogy meztelenkedés és a szex nem ugyanaz. Ám nem baj, ha a meztelenkedésbe egy kis (vagy nagy) szex is keveredik.
- Tudjátok, az elmúlt hónap folyamán, amióta elkészültünk medencével is, csak meztelenül szoktunk úszkálni, pancsikálni és hát mit tagadjam, jókat szeretkezni is.
- Meg tudom érteni - feleltem -,  magam is illetve magunk is szívesen szeretkeznénk ilyen klassz helyen. Igaz, Pannikám?
- Hát igen – válaszolta az oldalbordám. - Kár, hogy nekünk még nincs ilyen uszodánk.
- Akkor majd kipróbáljátok itt – mondta Robi.
- Itt? Hogyan gondolod? - Kérdeztem. - Talán szemérmesen elfordultok?
- Azt is lehet, ám mi már jó ideje beszélgettünk Nórival arról, hogy vajon miért tabutéma a Társaságban a szex? Miért csak poénkodunk, csak kerülgetjük a témát, pedig mindannyian űzzük és ahogy kivettük a szavaitokból Ti is és a többiek is élvezik rendesen. Már tavaly a hajón is elő akartunk hozakodni a témával, mert mi sokat fantáziálunk róla, de még soha nem szeretkeztünk társaságban. Most viszont itt lehet rá egy jó alkalom, ha Ti is úgy gondoljátok.
- No és vajon Zsolték és Teriék mit szólnak hozzá? Vagy hogyan gondoltátok?
- Igazából sehogy se gondoltuk. Lesz, ahogy lesz. - Mondta Robi. -  Csak élvezzük a meztelenség szabadságát, aztán majd ők is csatlakoznak ha akarnak. Ha meg nem, hát nem. Legfeljebb addig nem szexelünk, amíg le nem fekszenek aludni. Utána lejövünk és játszunk egy kicsit. Ti is csatlakozhattok, ha gondoljátok.
- Őszintén megvallva mi is fantáziáltunk már rólatok is – feleltem, közben pedig a mellettünk elúszó Panni fenekére paskoltam egyet. Aki megfordult és válaszul felénk fröcskölt, majd tovább úszott.
Robi csodálattal nézte, közben én pedig Nórin legeltettem a szemeimet, aki épp egy tálcán hozott felénk egy üveg pezsgőt és poharakat. Majd leguggolt előttünk, persze velünk szemben és letette a tálcát, miközben szépen fazonírozott puncija ránk mosolygott.
- Egy italt, fiúk? - Kérdezte.
- No és én nem kapok?  - Kérdezte Panni, aki közben visszaúszott hozzánk.
- Te se maradsz a jóból – kacsintott rá Nóri. - Ugye, drágám? - fordult Robi felé.
- Még szép, hogy nem maradsz ki. - helyeselt Robi.
Ekkor ért véget a játszma a konditeremben és bejöttek Teriék és Zsoltiék.
- Mi folyik itt, kérem szépen? - kiáltott fel Zsolti.
- Gyertek és csatlakozzatok hozzánk, Az izzasztó játszma után jól fog esni egy kis úszkálás. - Hívta őket Robi. - Vetkőzzetek neki nyugodtan, magunk között vagyunk!
Összenéztek, majd szinte egyszerre nekikezdtek és levetették azt a pár kis ruhadarabot, ami rajtuk volt, majd ők is sorban letusoltak és bejöttek hozzánk a medencébe.
- Hamarosan a szaunában is jó idő lesz - mondta Nóri. -  Az előbb bekapcsoltam. Gondoltam, azt is kipróbálhatjátok.
- Még szép, hogy kipróbáljuk!
Szóval már az egész Társaság a medencében lubickolt, és a társalgás fonala a szexre, az erotikára terelődött. Nem okozott nagy meglepetést, amikor kiderült, mindannyian fantáziáltunk már a többiekkel történő szexelésről és ekkor derült ki, hogy Teriék és Zsoltiék már egyszer összehoztak egy négyes felállást és azt mondták, a jövőben is szeretnék megismételni minél többször.
Úgy tűnik, a Társaság a szexualitásban is egy húron pendül. Még ha visszafogottan is. A lényeg, hogy innentől szabad volt a pálya. A szex nem volt többé tabu téma a Társaságban.
Ez alkalommal aztán mégse történ nagy párcserés támadás. Mindenki a csak a saját párjával akciózott. Azt viszont többször is.
Később, más alkalmakkor aztán volt mindenféle felállás, ám mindig csak akkor, ha teljes volt a létszám. Vagyis mindig. Senki se akart kimaradni, tudta úgy szervezni a dolgait, hogy ott tudjon lenni.
Érdekes. Nem?

» válaszok megtekintése vagy megválaszolása

Az elszámolás


Van egy kis nyomdám, és a környező megyékben jó pár boltban forgalmazzák az általam gyártott papírárukat. Megrendelésre is szoktam készíteni meghívókat egyedi tervek, elképzelések alapján, amire a boltokban veszik fel a megrendeléseket. Ezért kisebb-nagyobb rendszerességgel megfordulok minden egyes boltban, bár ez sok idő elvesz, de kell a személyes kapcsolat a folyamatos jó üzletmenethez.
Az évek során több ügyfelemmel kerültem közelebbi kapcsolatba is. Persze csak a további jó üzletmenet érdekében. No és nem is mindig én voltam a csábító. Csupán hagytam magam. Természetesen volt olyan üzlet is, ahol pedig nagyon szerettem volna szorosabb kapcsolatot kialakítani, de a boltos hölgy elzárkózott, én pedig nem erőltettem, nehogy elzavarjon.
Az egyik ilyen helyen sose tudtam hova tenni a dolgot, mert Andika mindig eléggé úgy öltözködött, hogy kihangsúlyozza nőiességét. Az, hogy kihívóan öltözött volna, nem igaz, de tény, hogy nem lehetett nem észrevenni a jó alakját, az igazán nőiesen kissé telt idomait, az állandó mély dekoltázsában épp hogy csak megmaradó csodás melleit. Valahogy mindig velük beszélgettem. Sose a gazdájukkal. Ugyanis nem bírtam levenni róluk a szemeimet. Andika pedig élvezte a helyzetet és hülyített engem is, ahogy mindenkit. Aztán esténként pedig a férjével kitárgyalták a napi történéseket, miközben hatalmasakat szeretkeztek.
Aztán úgy alakultak a dolgok, hogy Andika a szokásosnál érdeklődőbbé vált, és a dekoltázsát is egyre többször igazgatta, és igyekezett izgató pózokba helyezkedni előttem. Először nem is akartam hinni a szemeimnek, aztán amikor legközelebb az elszámolásnál nem csak összeért a kezünk, hanem még az ujjait is végighúzta a tenyeremen, úgy hogy a körmei finoman szántották a tenyeremet megértettem, hogy álmom valóra válhat.
Szerencsémre, már nyitvatartási idő után voltunk, hiszen nem is szoktam nagyon korán menni. Egy mozdulattal bezártuk az üzletet, majd elkaptam, magamhoz szorítottam, hogy érezzem azokat a csodás dudákat, ahogy nekem feszülnek. Nem is kellett nagyon szorítanom, mert ő is elkapott és combját a lábaim közé feszítve ellenőrizte a harckészültséget. Ami egyre csak fokozódott. Közben pedig az ő ágyéka az én combomon dörzsölődött. Közben pedig nyaltuk, faltuk, ahol csak értük egymást.
Hamarosan aztán a két kezemben tartottam azt két csodát, amikre évek óta ácsingóztam. Először csak a blúzon keresztül, majd szépen benyúlva a melltartóba, kivettem és csodáltam őket. Majd rájuk tapadtam és csókolgattam, nyalogattam, szívogattam őket, a nyelvemmel csiklandoztam a hatalmas udvarok közepén ágaskodó gyönyörűséges bibóit, miközben ő hangos sóhajokkal nyugtázta szorgos ténykedésem.
Aztán egyszer csak eltolt magától és megmarkolta az ágyékomat. Elkapta az igen csak keményen dudorodó farkamat, majd szép lassan kiszabadította a rabságból. Elég guggolt és egy könnyed csókot lehelt a fejére. Már kezdtem megörülni, hogy egy kiadós szopás fog következni, de nem így lett.
Felállt, elmarkolta meredező farkamat és annál fogva bevezetett a raktárba. Ott pedig leült a forgószékbe és magához húzott. Gyöngyöző fejű dákómat pedig a csöcsei közé szorította, majd elkezdett csúszkálni rajta. Gyakorlatilag megkefélt a melleivel. Aztán egyszer csak így szólt:
- Gyere! Baszd meg őket! Tudom, hogy milyen régóta vágysz rájuk.
Nem kellett kétszer mondania. Élveztem a látványt, ahogy a faszom feje elő-előbukkant, majd pedig eltünedezett hatalmas mellei között. A látvány mellett az érzés is fantasztikus volt, ahogy jól összekentem azokat nagy dudákat és siklottam köztük. Ő pedig tartotta őket szorosan, hogy jól köztük legyek folyamatosan. Néha mér meg is nyalta a saját bimbóit. Ezt is látván csak még keményebben basztam. Amikor pedig felbukkanó férfiasságom egy csókot is kapott, majd még egyet, és még egyet, kissé lassítottam, hogy minél tovább élvezhessük a pillanatot.
Nem tudom, hogy hányadik csók után azt éreztem, hogy itt a vég és nagy nyögések közepette telespricceltem az arcát, a melleit. Ő pedig csak mosolyogva simogatott tovább, hogy minden cseppet kiadjak magamból.

» válaszok megtekintése vagy megválaszolása

Hogyan lett két asszonyomÉrdekes, hogy az élet miket produkál. Pár nappal azután, hogy a huszonötödik házassági évfordulónkat, az ezüst lakodalmunkat ünnepeltük meg, feleségem barátnője azzal állított be hozzánk, hogy ők pedig elválnak.
Meglepődtünk, mert ugyan viszonylag gyakran találkoztunk, az évek során több alkalommal is csináltunk közös piknikezést, sütés-főzést, egyebeket. Klárival és a férjével Szilárddal is jól eldumáltunk az élet nagy dolgairól. Sokszor kisegítettük egymást ezzel, azzal. Ugyan voltak jelek, amik alapján néha felmerült bennünk, hogy Szilárd időnként máshol is keresi a boldogságot, de valahogy nem akartuk elhinni, mert anno nagy (és viharos) szerelem volt az övék is és a házasságkötésük után konszolidálódtak a dolgaik.
Szóval a lényeg az, ahogy utólag megtudtuk, hogy Szilárd lebukott és Klárinál betelt a pohár. Úgy döntött, elválnak. A válás nem ment simán, sok összezörrenésük volt, de végül is rendeződött a dolog. Klári szinte minden héten feljött hozzánk, hogy kiöntse a lelkét, és segítsünk neki helyre tenni az életét. Nos, igyekeztünk, a legjobb tudásunk szerint segíteni. Egy idő után kulcsot is kapott a lakásunkhoz, hogy bármikor jöhessen.
Mire minden rendeződött, Klárinak igen csak tele lett a bugyra az egésszel és úgy döntött elfogadja egy ügynökség ajánlatát, feladja itthon az ápolói munkáját és elszegődik az ügynökségen keresztül Németországba házi ápolónak. Egy-egy alkalommal 4-6 hétig kell kint dolgoznia családoknál és ellátni, segíteni, gondozni az öregeket. Két alkalom között pedig 2-3 hetet itthon tölt. Belevágott és bejött neki.
Egyik alkalommal, amikor itthon volt és beszélgettünk, szóba került a szex is említette, hogy most már azért hiányzik neki a szex, a szeretkezés, a kielégülés. Azért a játékszerekkel ezért mégse olyan mint egy igazi farokkal, pasival. Akkor fel sem merült (bennem ugyan igen, de nem említettem), hogy csatlakozzon hozzánk, segítünk. Javasoltuk, járjon nyitott szemmel, legyen nyitott egy új kapcsolatra, hiszen sok felé jár, sok emberrel találkozik, hátha talál egy jó pasit.
Aztán úgy kb. fél év múlva asszonykámmal éppen jót hancúroztunk kora délután, amikor is beállított Klári. Nem számítottunk rá, mert úgy tudtuk, csak másnap jön haza.
Kis feleségem éppen egy sztriptízt mutatott be nekem. Már csak a harisnya és a melltartó volt rajta, kellemes zene szólt, és egyszer csak megállt és az ajtó felé bámult, a kezeivel pedig igyekezett eltakarni magát. Erre én is odafordultam, miközben épp a meredező farkamat markolásztam és megláttam Klárit, aki csak állt és nézett bennünket. Ő szólalt meg elsőként:
- Ne zavartassátok magatokat! Jucuskám, igazán izgató vagy, és Peti Te is nagyon tetszel ebben a pózban. Szép farkad van.
Mi köpni-nyelni se tudtunk a meglepetéstől. Aztán Klári folytatta:
- Esetleg csatlakozhatnék, ha már így alakult?
Közben belépett a szobába és ő kezdett el a zene ütemére ringatózni. Termetes melleit ott ringatta az orrom előtt, közben pedig felnyúlt a szoknyája alá és lehúzta a tangáját. Majd Jucushoz fordult és finoman megcirógatta a melleit. Asszonykám is felocsúdott és viszonozta a mell simogatást. Én meg csak győztem markomban tartani majd szétdurranó férfiasságomat.
Meglepődtem Jucusom reakcióján is, hogy nem ellenkezett, nem háborodott fel, nem zavartatta magát, hanem elfogadta barátnője közeledését annak ellenére, hogy korábban soha nem volt leszbikus élménye. Mint később elmondta, annyira felhúzta már magát, hogy egy pillanatra se merült fel benne az ellenkezés, hanem kimondotta élvezte barátnője érintését, majd pedig Klári melleinek súlyát a saját tenyerében.
Szó, ami szó, a két lány (asszony) csodás érzéki tánc közben levetkőztette egymást előttem. Közben néha-néha egy röpke csókot én is kaptam. Eleinte Jucuskámtól a számra, majd pedig Kláritól a farkam csúcsára. Később az oldalára is. Aztán már nem csak a szájával, hanem bozontos pinájával is. Felettébb megörültem, mivel Jucuskám nem volt oda azért, hogy orális örömökben részesítsen, miközben nagyonis élvezte, amikor én nyújtottam neki ilyet.
Érdekes volt látni a két nőt, mennyire eltérőek és mégis mennyire izgatóak mindketten. Jucuskám az átlagnál magasabb, normál alkatú, csodás tenyerembe illő mellekkel és szépen fazonírozott szőkére festett fanszőrzettel. Klári pedig pár centivel alacsonyabb, formásan telt sportos alkat Jucusénál valamivel nagyobb mellekkel és mint később mondta, már egy jó ideje nem nyírt, dús fekete fanszőrzettel.
Nos, talán mondanom se kell, a vége az lett, hogy Klárit a dohányzóasztalon hanyatt fektetve elégítettem ki, aki hatalmas nyögésekkel jelezte, mennyire élvezi, hogy végre egy igazi hús-vér fasz feszíti szét a hüvelyét. Jucuskám pedig eközben mellé térdelve masszírozta a melleit.
Mivel mi nem használunk se fogamzásgátló tablettát, se kondomot (kotont), hanem a megszakított közösülést (Kelenföldnél kiszállást) szoktuk alkalmazni, ondómat Klári Bozontjára és hasára ürítettem, amit ők lelkesen szétkentek rajta.
Majd lerogytam a kanapéra elpilledten néztem Jucuskámra, aki felállt és folytatta a táncot, miközben csábosan simogatta magát. Egyik kezével a melleit, a másikkal pedig a szeméremdombját. Ujjai egyre jobban becsusszantak a nagy-, majd a kisajkai közé, végül pedig már ujjazta magát rendesen. Iszonyúan izgató volt a látvány de a szerszámom még csak nem akart ismét hadrendbe állni. Ekkor Klári odatérdelt elém és olyan kézi- és szájmunkát dobott be, amilyenben még soha nem volt részem. Ténykedése eredményes volt és farkam hamarosan ismét büszkén, felemelt fejjel várta, hogy a jól bevált Jucuspunci ismét magába fogadja. Meg is lett az eredmény egy nagyszerű lovagló mutatvány formájában.
Később átbeszéltük a dolgot és közösen arra jutottunk, jó kis csapat vagyunk így hármasban. Eddig ugyan csak én fantáziáltam néha ilyen felállásról, most azonban, hogy spontán így alakult, asszonykámnak is elnyerte tetszését. Klári pedig végre kapott egy igazi faszt és szerette volna, ha ez a továbbiakban is elérhető lenne a számára.
Míg itthon volt, abban a három hétben még négyszer ismételtük meg az akciót és közben elmesélte, Szilárd azért is keresett máshol kielégülést, mert ő eddig eléggé konzervatív volt szexuális téren. Szilárdnak pedig ez nem volt elég. Azonban amióta egyedül van, néha szokott pornófilmeket nézni és azokhoz hasonlókról fantáziálni, miközben maszturbált. Az ott látottakat most próbálta ki először élőben és igen csak elnyerte a tetszését. Egyik alkalommal megkerestük a neten a kedvenc pornófilmjét és együtt kezdtük el nézni. Persze nem jutottuk a végére, mert inkább csináltuk. Jucuskámat is sikerült meggyőznie, hogy milyen jó dolog is egy jó fasz úgy igazán megszopni. Örök hálám neki ezért. Ugyanis amikor nincs idehaza, továbbra is kettesben játszadozunk, csakhogy most már még mocskosabban és várjuk Klárit, hogy teljes legyen a csapat.
Nos, így lett két asszonyom.

» válaszok megtekintése vagy megválaszolása

Egy férjes asszony meséi


Egy ferjes asszony mesei

Házasságuk harmadik évében, túl néhány kemény hónap után, Stella és férje Mallorcára utazott nyaralni. A sziget csendes volt, az évnek ebben a szakában még kevesen utaztak ide. Egy öt csillagos szállodában foglaltak szobát, ahonnan egyenesen a szálloda úszómedencéjére és közvetlenül a tengerre nyílt kilátás. Stella régi vágya volt, hogy egyszer itt nyaraljon: tudta, hogy kedvenc színésze, Steve Benson is gyakran látogatja a szigetet, és talán nyaralója is van ott. Szerette volna látni a helyet, ahol a színész olyan sok időt tölt két filmforgatás között, és titkon remélte, hogy távolról még láthatja is őt. De azt, ami történt, álmában sem gondolta volna. Ott-tartózkodásuk negyedik napján vásárolni indult, férje pedig délutáni pihenőjét töltötte szobájukban, és könyvet olvasott. Gyakran jártak külön utakon. Csendes és békés házasság volt az övék, amely inkább szövetségen és egyetértésen, mint szenvedélyen alapult.
Ésszerű döntéseket hoztak, előre terveztek, és higgadtan gondolkodtak - talán túl sok mindenről. Stella kilépett a szobájukból, és lement a liften. Ahogy a hallba ért, úgy érezte, minden elsötétül.
- Ez nem lehet igaz. Steve? Te jó Isten, ez tényleg ő, és milyen jól néz ki? - gondolta, és alig akarta elhinni.
Steve Benson a hall közepén állt napbarnítottan, szőke hajjal, karját keresztbe fonta a mellén és beszélgetett valakivel. Stella úgy éreztem, muszáj odamennie - valamit kitalál, de beszélni akar vele.
- Hello! Sorry for disturbing you? [Hello! Elnézést, ha megzavartam.] - mondta halkan. A színész feléje fordult, de nem látszott meglepettnek egyáltalán. - May I have an autograph? [Kérhetek egy autogramot?]
Nagyon banálisnak tűnt, ott, abban a helyzetben, a színész azonban teljesen természetesnek vette.
Naponta többen felismerhették, és valószínűleg fel volt készülve az ilyen helyzetekre.
- Hi. What's your name? [Szia. Mi a neved?] - kérdezte Stellától, és a hangjától a lány megremegett. Pont, mint a filmvásznon.
- Stella. - válaszolta, és lesütötte a szemét.
- Are you staying here alone? [Egyedül vagy itt?] - kérdezte a színész, miközben előhúzott a zsebéből egy fotót, amire írni kezdett.
- No, I'm with my husband? [Nem, a férjemmel?] - válaszolta Stella, és nem egészen értette, miért kérdezi ezt a férfi tőle.
- I can't see him. [Nem látom.] - nézett körül a színész, majd végül Stella szemébe nézett. A lány akaratán kívül közelebb lépett hozzá. Vonzotta a tekintete, érezni akarta az illatát.
- No, he's not here now. [Most nincs itt] - válaszolta.
A színész a lány felé nyújtotta a fényképet, majd, miközben eltette a tollát, még annyit mondott:
- Have a nice holiday. [További kellemes nyaralást] - és elfordult, hogy újra beszélgetni kezdjen. Stella valami "köszönöm"-öt rebegett, majd futólag ránézett a fotóra. Az állt rajta:
"In 10 minutes at the bar? [10 perc múlva a bárban?]"
Eltette a képet, és azon gondolkodott, hogy most mi lesz. Steve Benson meghívta a bárba! Őt! De mi lesz a férjével? Végül is egy ital nem a világ.
Istenem, ezt én nem hiszem el! - gondolta heves izgalommal, akár egy kamaszlány. Berohant a szálloda halljában lévő fürdőszobába, hogy rendbe szedje magát. Megigazította a haját, kicsit még sminkelt, és tett egy kis parfümöt is.
Milyen kár, hogy most nem látnak a barátnőim! Hol egy kamera? Vagy legalább egy fotós!
Valaki fényképezzen le, amint a Nagy Steve Bensonnal beszélgetek! - ujjongott a lehetőségtől.
Mikor visszatért a hallba, Steve már nem állt ott, ahol az előbb. Elég sokan voltak, kereste a színészt a tekintetével, de nem látta. A bár a hall végéből nyílt, és kellemes félhomály volt benne így nappal is. Halk zene szólt, épp csak, hogy valamilyen háttért adjon, és elnyomja a bent ülők beszélgetését. Stella elindult a bár felé, közben szíve pedig nagyokat vert. Felfoghatatlan, lehet, hogy minden nővel ezt csinálja? - jártak a gondolatai, bár egyáltalán nem bánta, még ha így is van. Nem érdekel - gondolta határozottan, - én most elmegyek és iszom vele egy italt. Aztán elteszem a poharat emlékbe? - a gondolattól elmosolyodott, mert érezte magában újraéledni a kamaszos rajongást. Mikor belépett, rögtön észrevette Steve-et.

A színész a bárpult mellett ült, előtte egy ital, talán whisky, de ebben nem volt biztos. A színész rápillantott, de nem mutatta, hogy különösebben észrevette: csak ült tovább, és kortyolt egyet a pohárból. A lány mellé lépett.
- Hi! [Szia!] - Még szerencse, hogy ilyen félhomály van - gondolta -, mert most biztosan látni lehetne, hogy zavarban vagyok.
- Hello, come and sit here. [Hello, gyere, csüccs ide.] - mondta Steve, és a mellette levő bárszékre paskolt. - A drink? [Kérsz egy italt?] - Meg sem várta a választ, már intett is a pultosnak, hogy jöjjön.
- Oh, I'm not sure? May be a Baleys? [Hát, én nem is tudom? Talán egy Baleys-t?] - mondta a lány bizonytalanul.
- A Baleys for the lady! [Egy Baleys-t a hölgynek!] - mondta a férfi határozottan, aztán a lány felé fordult. - Okay, talk to me about yourself, more, than just you?re Stella [Mesélj, ki vagy, azon kívül, hogy Stellának hívnak.]
A lány hirtelen nem is tudta, mit mondjon. Nem készült fel arra, hogy ő beszéljen, inkább hallgatni akarta Steve-et és magába szívni minden pillanatot ebből a találkozásból. A színész félig a lány felé fordulva ült, fél kézzel támaszkodott a pulton, és nagyon lazának tűnt. Farmert és fekete rövid ujjú pólót viselt, ami megfeszült a karján. Már túl volt a 40-en, de a kor csak még markánsabbá tette: mivel évek óta folyamatosan edzett, izmai kemények és feszesek voltak, arca pedig nagyon karakteres lett. Stella emlékezett korábbi filmjeire, és meg kellett állapítania: a színész abba a típusba tartozik, akik nem veszítenek semmit a vonzerejükből. Az elmúlt 15-20 évben megtalálta a stílusát, és a kezdeti ?kicsit más vagyok, mint az átlag? külsőből egy "dögös pasi" kisugárzását keltette. A fekete szín, a fekete póló pedig nagyon jól állt neki, pontosan tudta, hogy szép teste van, és ezzel tud hatni a nőkre.

A lány néhány szót mondott magáról, de nem volt biztos benne, hogy a színészt ez olyan nagyon érdekli. Miközben beszélt, a férfi néhányszor elmosolyodott, de úgy tűnt, nem nagyon figyel arra, amit a lány mesél. Egyszer, miközben kicsit közelebb jött, a lány füle mellé hajolt, és azt mondta:
- Listen, it's too laud here. I know a much comfortable place to talk. [Figyelj csak, itt elég nagy a zaj. Tudok egy csendesebb helyet, ahol nyugodtan beszélgethetnénk] - és közben felcsúsztatta kezét a lány combján. A lány beleremegett a mozdulatba. Egyszerre érzett tiltakozást és vágyat: tiltakozni akart, mert férjnél volt, és vágyott is rá, mert olyan régen álmodozott valami hasonlóról. A férfi meg sem várta a választ, kicsit még pihentette kezét a lány combjai közt, majd elővett egy papírpénzt a zsebéből, kitette a pultra a csaposnak. Aztán elővett egy szobakulcsot:
- In 2 minutes. First floor. [2 perc múlva. Első emelet.] - és elment.
Azokban a percekben Stella nem gondolkodott. Nem érdekelte, minek mi lehet a következménye, csak a vére sebes lüktetését érezte - és majdnem beleszédült. Nézte a pulton a férfi otthagyott poharát, és már nem akarta eltenni emlékbe. Többet akart. Felállt és odasétált a lifthez. Felment az első emeletre, és bedugta a mágneskártyát az ajtóba. A szobában csak az asztali lámpa égett, a függönyök be voltak húzva. A berendezés fehér és arany díszítésű volt, óriási tükör lógott a falon, a padlót pedig vörös színű puha szőnyeg borította. A férfi az ajtóval szemben állt, keresztbe font karral lazán nekitámaszkodott a szekrénynek. A világos szekrény előtt gyönyörűen kirajzolódtak az izmai, és talán még jobban nézett ki, mint lent a bárban. A lány úgy érezte magát, mint egy filmben, ahol ő és a színész a főszereplők - és nagyon szeretett volna főszerepet játszani ebben a filmben, még ha csak egy fél óráig is.
A férfi nagyon lassan a lány felé indult.
- You know, there is no way back from here, don't you? [Azt ugye tudod, hogy innentől nincs visszaút?] - kérdezte tőle halkan, és Stella beleborzongott a hangjába. Mikor a férfi a lányhoz ért, szinte a fal mellé szorította, bal tenyerét a tarkója mögé csúsztatta, és maga felé húzta.
- Talk to me in your language [Beszélj hozzám a nyelveden] - mondta halkan, és belecsókolt a lány nyakába. A lány érezte, hogy elgyöngülnek a lábai, és a vére forrón lüktetni kezd az ereiben. Steve egyre csak simogatta a szájával, néha belenyalt a nyakába, majd egyre lejjebb és lejjebb hajolt, már a mellei domborulatát is elérte. Másik kezét felcsúsztatta a lány blúza alá, és simogatni kezdte. Érintése egyre hevesebb, egyre erőteljesebb lett, de ez a lánynak nem fájt, inkább egyre kívánatosabb lett.
Annyira finom és egyszerre határozott volt a férfi minden mozdulata, hogy a lány érezte, egyre jobban elgyöngül. Sóhajok szakadtak fel a torkából, szaggatott lélegzettel élvezte, hogy hogyan járja be a férfi érintéseivel a testét. Lassan, nagyon lassan benyúlt a férfi pólója alá, és egészen a mellkasáig felgyűrte. A mozdulattól megcsapta a férfi illata, érezte bőrének és a parfümjének keverékét, és már nem a férfi szorította magához, mert a lány akarta. Annyira kívánta, hogy fájt minden lélegzet, és minden másodperc. A férfi egy pillanatra megállt, de csak hogy levegye a pólóját. Stella élvezettel nézte. Lélegzete egyre mélyebb és szaggatottabb lett, tenyerével végigsimította Steve mellkasát, körmeivel enyhén végigkarmolta, és odanyomta csípőjét a férfi csípőjéhez.
A mozdulattól Steve teljesen beindult. Feltolta a lány szoknyáját, és egy mozdulattal végigtépte a gombolást a blúzán. A lány nekitámasztotta a hátát a falnak, és teljesen átadta magát az élvezetnek. Steve megfogta a lány csípőjét, és elhúzta a faltól, ledöntötte a padlóra, majd hevesen szeretkezni kezdtek. Először a padlón, hanyatt fekve - Stella úgy érezte, meg kell kapaszkodnia valamiben, mert a férfi heves lökésekkel próbálta fokozni izgalmát. Aztán helyet cseréltek, így a lány irányíthatott minden mozdulatot, és megmutathatta feszülő-remegő melleit a férfinak a szoba félhomályában. Végül feltérdelt, és felkínálta magát hátulról - érezte, hogy a férfi mozdulatai egyre gyorsabbak lesznek, nyögése egyre mélyebbről tör fel, és pontosan tudta, mikor jött el a megsemmisülés. A férfi hanyatt feküdt a szőnyegen, a lány pedig a karjára feküdt. Ujjaival lágyan simogatni kezdte Steve izzadt testét, és belecsókolt a válla szögletébe.
- Should we go and lay in the bed? [Nem fekszünk fel az ágyra?] - kérdezte Steve csukott szemmel.
Stella egy kicsit meglepődött a kérdésen - persze tudta, hogy van a szobában ágy is, csak eddig még nem figyelt fel rá. - O.K. [Feküdjünk.] - mondta, és arra gondolt, hogy így még láthatja a férfit pár percig. Az ágyon folytatta a simogatást és az apró csókokat. Steve becsukta a szemét, és teljesen átadta magát a lány érintéseinek. Stella először csak a kezével, majd a szájával is izgatni kezdte. Lassan, élvezettel csinált minden mozdulatot, és nyújtott el minden másodpercet. Mikor a férfi újra izgalomba került, ráült, és kezeivel a mellkasára támaszkodva mozgatni kezdte a csípőjét. Csak mozgatta, mozgatta, és hátradőlve szabad utat hagyott a férfi kezeinek.
Érezni kezdte lábai között a lüktetést, mozdulatai egyre gyorsabbá és erőteljesebbé váltak, míg egyszerre elöntötte a forróság, és megremegett az érzéstől. Hosszú, nagyon hosszú másodpercekig tartott így. Még hevesen zilált, mikor leszállt a férfiról, és hanyatt feküdt az ágyon. Steve megsimogatta a lány melleit és halkan azt mondta. - You're quite a dish! [Ügyes vagy!]
- I need to go out for a second [Ki kell mennem egy pillanatra] - mondta Stella, és kiment a fürdőszobába. Belenézett a tükörbe, kicsit megigazította a haját, és letörölte az elkenődött festéket. Mire visszament, a férfi már felöltözött. Ő is magára vette a ruháit. Nem nagyon beszélgettek, nem volt miről.
Ez a fél óra nem arról szólt.
- I leave first. [Én megyek először] - mondta a férfi, és még egyszer, utoljára, magához húzta a lányt. Nem csókolta meg, csak megérintette ujjával a lány ajkait. - Take care, Hungarian girl! [Légy jó, magyar lány!] - és elment. Stella néhány perc múlva követte. Nem gondolt arra, hogy az elmúlt fél órában megcsalta a férjét. Inkább úgy érezte, hogy egyszer úgy, de úgy szeretkezett, ahogy előtte még sohasem.
- Láttál valami szépet? - kérdezte a férje, mikor néhány óra múlva visszaért a szobájukba. Stella elmosolyodott, és odabújt hozzá:
- Igen, sikerült néhány egészen különleges darabot szereznem? - mondta, és apró csókot lehelt férje borostás arcára.

» válaszok megtekintése vagy megválaszolása

PankámHuszonhárom évesen nősültem meg. A kedvesem, nálam két évvel fiatalabb. Van neki egy húga is, aki nála nyolc évvel fiatalabb és csak kislány volt. A nagy családban mindenki csak Pankának hívta. Aztán az évek múltával egyszer csak azt vettem észre hogy egy igen csak nőies, csinos fiatal lány lett belőle. Mindig is szívesen legeltettem rajta a szemeimet, amikor nyaranta együtt nyaralt a nagy család egy bérelt, nagy házban az üdülőfalu szélén, közel a vízhez. Mindezek ellenére azért mindig is úgy tekintettem rá, mintha a saját húgom lenne. A fantáziáláson túl minden más tabu volt.
Teltek, múltak az évek. Egyszer csak Panka is férjhez ment, aztán pár évnyi viharos házasságának a válásuk vetett véget. Természetesen támogattuk, mindenben, ahogy csak tudtuk. Szinte havi rendszerességgel megfordultam nála, hogy hol ezt, hol azt megjavítsak, vagy segítsek valamit, mert a pasijai, akiket időnként összeszedett, igazából csak szexre voltak jók. Már amennyire. Ahogy néha kiöntötte a lelkét és előadta problémáit. Sajnáltam, amiért ilyen szerencsétlenül alakult a (szerelmi) élete, de segíteni ezen a téren nem tudtam, mivel alapvetően hűséges típus vagyok és különben is, házinyúlra nem lövünk.
Pedig párszor lett volna rá jó alkalom, de én tartottam magam. Maradt csupán a fantáziálás.
Egyszer aztán megváltoztak a dolgok. Már túl voltam az ötvenen, és ő is elhagyta a negyedik X-et és mivel rendszeresen keményen tornászott, jó alakja volt. Szexi és kívánatos, ingerlő. Pláne, hogy még eléggé lazán is szokott öltözködni.
A nyár elején csörgetett, hogy a segítségemet kérné ismét, némi kerti munkában. Egyeztettük, hogy szombaton délelőtt átmegyek és megoldjuk a dolgot. Így is tettem. Megnyírtam neki a sövényt és rendbe tettem pár szerszámot, valamint az udvar hátsó részében kicsapkodtam az elszaporodott csalánokat is.
Közben Panka többször ellátott innivalóval (limonádé, mert nem igazán alkoholizálok) én pedig szorgalmasan legeltettem a szemeimet telt, formás alakján, a mély dekoltázsából majd´ kibuggyanó termetes mellein.
Amikor végeztem, mondtam neki, hogy szedek egy kis cseresznyét hazára. Rögtön jött, hogy segít, meg maguknak (magának és tündéri kislányának, aki most épp az apjánál van) is szed egy adagot, csak gyorsan átöltözik hozzá.
Megkerestem és előhoztam a létrát, hogy a magasabban kinyúló ágakról szedjek. Rövidesen Panka is megjött. Sportcipőben, egy bő rövidnadrágban és egy pólóban. Már a fa tetejéről figyeltem, ahogy jött ruganyos léptekkel és léptei ütemére szabadon táncoló melleivel. Egy-két szóból feljött ő is a létrán és egy szomszédos ágon keresett olyan helyet, ahol könnyen elért sok gyümölcsöt és elkezdte tölteni a kosarát.
A nagy igyekezetben egyre csak feljebb mászott, én pedig valahogy lentebb maradtam és úgy láttam, a bő rövid nadrágja szára mellett belátva, hogy nincs rajta bugyi, a szellő pedig szabadon nyaldossa a punciját.
Alig akartam hinni a szememnek, és rá is kérdeztem:
- Jól látom, amit látni vélek?
- Miért? Mit vélsz látni? - kérdezte, mintha fogalma se lenne semmiről.
- Azt, hogy annyira meleged van, még bugyit se vettél fel?
- Azt bizony jól látod – felelte kuncogva –, de azért nehogy leszédülj!
- Le nem szédülök, mert kapaszkodom rendesen, csak meglepődtem, mert nem tudtam, hogy nem szoktál bugyit viselni. Vagy ez csak egy mostani alkalom?
- Még nem vetted észre? Itthon soha nem hordok bugyit, és melltartót se, mert szeretem kényelmesen, szabadon érezni magam.
- A melltartót tudom, mert már rég észrevettem, de a bugyidat még nem tudtam lecsekkolni. Eddig. Pontosabban a hiányát. De örülök, hogy így jól érzed magad. A nővéred bezzeg ennyire azért nem engedi el magát sose.
- Neeem?
- Sajnos nem. Pedig már annyiszor kértem, javasoltam, mondtam neki, de mindig azt mondja, úgy nem érzi jól magát.
- A legnagyobb sajnálatodra. Mi?
- Sajnos, igen. Pedig tudja jól, hiszem számtalanszor mondtam, neki ez az egyik, ami a legjobban felizgat. Egyrészt a látvány, másrészt a tudat, ha egy nőn nincs bugyi.
- Na, látod, ezzel én is így vagyok. Élvezem, ha szellő cirógatja a testem. A talpamtól a fejem búbjáig minden porcikámat.
Nos, így terelődött a szó a szex irányába. Ráadásul, amikor már mindketten lefelé készülődtünk, mert a kosaraink szépen megteltek ropogós, piros cseresznyével, hallok egy reccsenést, és azonnal hallom Panka hangját:
- Na, bassza meg!
- Mi történt? - kérdeztem, feltekintve és azonnal láttam is, hogy a pólója beakadt egy ágba, majd pedig szépen felhasadt és az oly sokszor elképzelt szép nagy csecse fedetlenül élvezte a napsugár és a szél kényeztető simogatását.
- Ezt nem hiszem el - mondta. - A legkedvesebb pólóm ment tropára. A francba!
- Sose bánd! - feleltem neki. - Most legalább még inkább élvezheted a természet nyújtotta élvezeteket. Akárcsak én. A lényeg, hogy neked nem esett bajod.
- Azt. A természet élvezetét. Csak lenne kivel!
- Itt. Velem. - válaszoltam meggondolatlanul.
- Veled? Sokra megyek veled! Csak hizlalod a szemeidet, ahelyett, hogy segítenél!
- Itt vagyok és fogom a lábad, meg tartom a létrát is. Gyere most már bátran!
Jött is szépen, bár egyáltalán nem sietve el a dolgot. Inkább lassabban és lehetőleg terpesztve még egy-egy ágra, merthogy ott még maradt pár szép szem, amit vétek lenne otthagyni. Én meg csak fogtam a bokáját és alulról bámultam a szakadt pólójából kikandikáló mellét, meg a póló alá belátva a másikat, valamint a csupaszra borotvált punciját. Egyikünk se vette sietősre a dolgot.
Aztán azért mégiscsak leértünk a talajra.
Ekkor egy mozdulattal lerántotta magáról a póló maradékát és ott volt előttem a két hatalmas álmaim netovábbja.
- Tudom, hogy régóta szeretnéd kényeztetni őket. Láttam mindig, mekkora szemekkel vizslattad őket. Hát tessék!
- Jól láttad, és még ha azt is tudnád, mennyit ábrándoztam is róluk!? Hányszor képzeltem el, mit is tennék velük!?
- Nos, itt a kiváló alkalom. Ők is várták már a kényeztetésedet.
- Tényleg? - kérdeztem kissé bambán. - Nem hiszem el.
- Miért? Azt hiszed, csak Te ábrándozol? Neked pedig ott van a nővérem, de nekem senkim sincs már jó ideje. Senki se nyalt ki úgy igazából már isten tudja mióta. Pedig tudom, hogy Te milyen jól nyalsz.
- Mi? Honnan tudod? - kérdeztem megrökönyödve.
- Még tizenhat éves koromban egyszer a nyaralóban véletlenül hallottalak benneteket a nővéremmel. Aztán később. Már ki is kukkoltalak benneteket és azóta irigykedem a nővéremre, hogy téged tudott kifogni magának. Azóta is minden pasimban téged kerestelek, de a közeledbe se volt egyik se. Te pedig nem hagytad, hogy elcsavarjam a fejed. Pedig próbálkoztam párszor.
- Ne má´!
- De bizony. Úgy, hogy most pedig vedd csak a kezedbe a melleimet végre és élvezkedj velük! Simogasd őket, masszírozd meg őket! De rendesen!
Közben már egészen ott állt előttem és a jobb kezével elmarkolta a már igen csak meredező férfiasságomat.
Nem tudtam gondolkodni. Nem tudtam a feleségemre gondolni, akinek hűséget fogadtam. Csak a nagy dudákat láttam, semmi mást és éreztem a szorítását a gatyámból igencsak kikívánkozó farkamon.
A következő két órában aztán igyekeztünk behozni az elszalasztott húsz évet. Ami persze nem sikerült, bármennyire is élveztük mindketten álmaink megvalósulását. Annyi volt a lemaradásunk, hogy azóta amikor csak szerét tudjuk ejteni, igyekszünk lefaragni belőle minél többet.

» válaszok megtekintése vagy megválaszolása

Lakásunk kifestése


Még alig voltunk házasok amikor az Apósom megtudta,hogy gyerekünk lesz ezért úgy intézte, hogy vett egy lakást nekünk. Mikor megszületett az első gyerekünk és a negyedik hónapos volt amikor a férjemmel eldöntöttük kifestetjük a lakás felső szintjét.
Amikor a festők jöttek éppen szoptattam a babát,de a férjemet nem zavarta ez, mert rajtunk keresztül vitte a belső szobába a két festőt,mert onnan lehetett a felső szintre menni. Én persze morogtam,mert a szoptatás alatt mind a két mellem kint volt és a festők ámulva bámultak engem. Megbeszélték, hogy egy hét múlva jönnek és majd ők összetolják a bútorokat azzal a fóliával amit a férjem beszerez,hogy a bútorok mentesüljenek a festékektől. Ha meg végeznek visszapakolnak mindent. A megbeszélt időben meg is jöttek és egy hétig tartott mikorra befejezték a munkát.Közben sokszor lejöttek a földszintre,mivel csak ott volt WC. Ez persze azt jelentette, hogy sokszor akkor jöttek amikor öltözködtem, de szerintem direkt kilesték,hogy bámulhassanak engem.
Ha a festők főnöke jött azt mindig szívesebben láttam, sőt volt, hogy egy szál semmibe voltam amikor belépett a szobába. Ilyenkor mindig megállt és megbámulva kért elnézést. Mikor befejezték a munkát oda akartam adni nekik a pénzt a főnökük közölte, hogy előbb a természetben lévő juttatást kérik, mivel az egyik alkalommal amikor megleptek éppen a férjem unokaöccsével voltam és éppen lovagoltam a farkán, persze meztelenül.
Mire szóhoz jutottam már ketten letámadtak és meztelenül elkezdett az egyik molesztálni és szívni a mellemet, majd lefektetett az ágyra és szétfeszítette a lábaimat és a vastag faszával elkezdett megbaszni. Amikor elkezdett rángatózni a farka hirtelen a számba dugta és ott élvezett el.Csak a faszfeje fért bele, de az is akkora volt,hogy nagyon feszítette a számat. Majd megkefélt a főnök aki több mint egy órát élvezkedett rajtam, hiszen a seggemet is megbaszta és ő is a számba élvezett.Mikor leszállt rólam a másik két komának adott oda aki mindketten cigányok voltak, ez nem is lett volna olyan nagy baj csakhogy az egyiknek egy pici kb 10 centis farka volt és alig tette a számba máris elélvezett, míg a másiknak akkora hosszú volt a farka, hogy mikor levette a gatyáját a farka vége a térdét verte.
Persze próbálta a teljes méretét belém nyomni, de a pinámba nem fért bele csak a számba ott viszont letolta a torkomra is. Akkor még soha nem szoptam ekkora faszt még és persze lehánytam a srácot ami azt eredményezte, hogy kaptam egy nagy pofont és feldugta a faszát a seggembe. Ez irtózatosan fájt véreztem, de a többiek is csak röhögtek. Mikor befejezték a keféléseimet elvették a pénzt és távoztak. Nemsokára jött a szeretőm aki orvost hívott aki lekezelt, majd megbeszéltük vele, hogy másnap is megnéz.
Utána két évig ez az orvos is rendszeresen feljárt hozzám a farkával ecsetelni a szétkefélt pinámat. Az alsó színt festését majd legközelebb írom meg.

» válaszok megtekintése vagy megválaszolása

Utolsó szabad nyár


Utolsó szabad nyár

A cím lehetett volna a „Kamaszkorom legszebb nyara” is, csakhogy ez már foglalt.
Az érettségi utáni nyáron történt, hogy a nálam két évvel idősebb Erzsi barátnőmmel motorozni mentünk. Nem jártunk, csak barátok voltunk. Majdhogy nem testvérek. Együtt nőttünk fel és a falusi bulikba is csak úgy mehettek el a lányok, Erzsi és a húga, hogy én is velük mentem és „vigyáztam rájuk”. Szóval csak barátok voltunk, pedig én szívesen élvezkedtem volna az igencsak kívánatos nővé cseperedett Erzsivel. Csakhogy fiatalabb voltam nála, ő pedig mint a többi lány is, a nála idősebb srácokra bukott.
Tudtam minden pasijáról, bár nem volt sok, mert Erzsi igencsak válogatós volt és volt is felhozatal, akik közül válogathatott, és nem is adta oda magát egynek se, mert mindegyik csak „azt” akarta.
Mivel közgazdaságin érettségizett, a közeli kisváros egyik bankjában kapott állást és ott az egyik kolléganőjének az esküvőjére kapott meghívást, ahova el is ment és összejött egy sráccal, akibe nagyon beleesett. Majd a harmadik randin aztán odaadta magát neki. Kivirágzott. Igazi nő lett.
Aztán összetört, amikor a következő randira már nem ment el a srác, és a kolléganőjétől megtudta, már másnak csapja a szelet. Katival, a húgával győztük vigasztalni. A következő szombaton bazi meleg volt és úgy döntöttünk, elmegyünk a motorommal (ETZ, ami friss szerzeményem és elég menő volt akkoriban) a szomszédos falu határában lévő tóhoz és strandolunk egyet.
Így utólag visszagondolva, már előre kitervelte a dolgot, mert az akkori szokások szerint a pólója alá nem vett fel melltartót (nem úgy, mint manapság) és nem túl nagy, de nem is kicsi, formás mellei rendesen meg is emelték a pólóját.
Felült mögém, a kis szatyrát az ölébe tette, szorosan átölelt és megszólalt:
- Mehetünk.
Soha nem érzett bizsergés öntött el, ahogy a mellei a hátamnak nyomódtak, kezei pedig szorosan öleltek. Vittem már korábban is, de akkor ennyire azért nem bújt hozzám.
Már egész közel jártunk a tóhoz, amikor azt mondja, a következő álléra forduljak be. Ismertük a terepet, mert pár éve nyári munkában facsemetéket gondoztunk azon az erdőrészen és tudta, hogy van ott egy kis tisztás. Meg is találtuk, leállítottam a motort és kérdeztem tőle:
- Nem strandolni indultunk?
- De oda indultunk, csakhogy előtte szeretnék valamit veled is kipróbálni. - Felelte.
- Kipróbálni? Mit?
- Tudom, hogy epekedsz értem, és most szeretném elvenni a szüzességedet. Mivel az enyémet már elvesztettem, annak a rohadék Tibinek adtam és meg kell mondanom, nagyon jó volt és azóta is hiányzik.
Lesett állal hallgattam és figyeltem, ahogy közben leteríti a törölközőjét, majd pedig lassan lehúzza a minijét és ott áll előttem a bikini alsójában, mellbimbói pedig majd kibökik a pólóját. Mondanom se kell, hogy duzzadt a gatyám rendesen, amit Erzsi is észre vett, majd hozzám lépve kezét a duzzanatra téve megcsókolt. Nekem se kellett több, visszacsókoltam, egyik karommal átöleltem, a másikkal pedig a régóta áhított melleit kezdtem markolászni. Először csak a pólón keresztül, aztán hamarosan alatta is. Fantasztikus érzés volt, ahogy nekem feszítette magát és hallottam a sóhaját, mellyel tevékenységemet nyugtázta.
Közben az ő keze is már a gatyámon belülre kerül és finoman szorongatta erősen ágaskodó farkamat. Kis idő múlva már nem volt rajtam a gatya, és rajta sem a póló. Szépen nézhettünk ki ő felül volt meztelen, én pedig alul. Megcsodáltuk egymást. Majd egyszerre vettük le a maradékot. Ő bikini alsóját, én pedig a pólómat.
Elnyúlt a törölközőn, lábait szét nyitotta és feltárult előttem gyönyörűséges fészke, karjaival pedig hívogatott. Egy pillanatig gyönyörködtem a látványban, majd pedig betérdeltem a lábai közé és fölé hajoltam. Eszembe se jutott gondolkodni azon, hogy hogy olyan melegséget érzek a farkam végénél, csak ösztönösen próbáltam minél jobban a melegbe kerülni.
Nos, nem kellett nagyon erőlködnöm, mert Erzsi is megemelte csípőjét és már bele is csusszantam az időközben rendesen sikamlóssá vált puncijába. Hatalmas nyögéssel élvezte az aktusunkat. Aztán lassan elkezdtünk „fűrészelni”. Nyögéseink egyre hangosabbak lettek, majd Erzsi szinte már sikongatott, amikor én már nem bírtam tovább és beleélveztem.
Így utólag már tudom, hogy ezt akkor nem így kellett volna, hiszen azért olvastam ezt-azt a témában korábban. Csakhogy akkor és ott, a józan ész olyan távol volt tőlem, mint se előtte, se azóta sem soha.
Persze utána már nem ment úgy a dolog, és Erzsi nyugtatott:
- Ne aggódj! Következőre már tovább bírod majd. Teszek róla.
Azzal elmarkolta a farkamat és elkezdte masszírozni. Előbb csak egyik kezével, majd kis idő múltán mellém térdelve mindkét kezével kényeztetett. Én pedig legeltettem csodás testén a szemeimet.
Aztán hamarosan minkét gyönyörű melle ott ugrándozott előttem, mert ahogy érezte, eredményes a ténykedése, átvetette felettem a lábát és lassan, mély sóhaj közepette ráült az ismét égre meredő faszomra.
Csodás élmény volt. Hányszor elképzeltem már ezt!? Most pedig éreztem és láttam. Igazán nem lehet szavakkal leírni.
Ősi ösztönöktől hajtva aztán egyre vadabb lovalásba kezdett, én pedig adtam alá a lovat. Egy igazi rodeót hajtottunk végre, mígnem egy igazán hangos sikoly közepette Erzsi is elévezett és rám borult.
Majd lassan mozgatni kezdte a csípőjét, mint egy hastáncosnő. Körbe-körbe, előre, hátra, közben le és fel. Hihetetlen volt az az élvezet, amit okozott ezzel mindkettőnknek. Jó ideig tartott ez a „hastánc”. Mikor másodszorra is eljutott a csúcsra, leszállt rólam, mellém heveredett és addig húzogatta, simogatta kéjei rúdját, mígnem a hasamra spricceltem a második adagomat.
Még egy ideig simogattuk egymást és csókolóztunk is. Aztán lassan összeszedtük magunkat és tényleg tovább mentünk a tóhoz, strandoltunk. Találkoztunk ismerősökkel is, így meg is volt az alibink.
A strandon a napon fekve megbeszéltük, hogy Erzsi ugyan nem szerelmes belém, viszont nagyon is tetszik neki a „tehetségem”, ezért amíg csak lehetőségünk lesz rá, gyakoroljuk közösen az örömszerzés eme formáját. A nyár végéig minden héten legalább egyszer, bár volt, hogy kétszer is tudtunk rá sort keríteni. Aztán szeptembertől én is találtam munkahelyet, sajna Budapesten, így onnantól már csak hébe-hóba jártam haza.
Erzsi pedig megtalálta az igazit, akivel egy fél év múlva össze is házasodtak, és tudtommal mai napig boldogan együtt élnek. Ahogy én is a feleségemmel. Igaz, a másodikkal.
Kívánom mindenkinek, hogy hasonlóan kellemes körülmények között veszítse el a szüzességét!» válaszok megtekintése vagy megválaszolása

Hogyan lett két asszonyom


Hogyan lett két asszonyom

Érdekes, hogy az élet miket produkál. Pár nappal azután, hogy a huszonötödik házassági évfordulónkat, az ezüst lakodalmunkat ünnepeltük meg, feleségem barátnője azzal állított be hozzánk, hogy ők pedig elválnak.
Meglepődtünk, mert ugyan viszonylag gyakran találkoztunk, az évek során több alkalommal is csináltunk közös piknikezést, sütés-főzést, egyebeket. Klárival és a férjével Szilárddal is jól eldumáltunk az élet nagy dolgairól. Sokszor kisegítettük egymást ezzel, azzal. Ugyan voltak jelek, amik alapján néha felmerült bennünk, hogy Szilárd időnként máshol is keresi a boldogságot, de valahogy nem akartuk elhinni, mert anno nagy (és viharos) szerelem volt az övék is és a házasságkötésük után konszolidálódtak a dolgaik.
Szóval a lényeg az, ahogy utólag megtudtuk, hogy Szilárd lebukott és Klárinál betelt a pohár. Úgy döntött, elválnak. A válás nem ment simán, sok összezörrenésük volt, de végül is rendeződött a dolog. Klári szinte minden héten feljött hozzánk, hogy kiöntse a lelkét, és segítsünk neki helyre tenni az életét. Nos, igyekeztünk, a legjobb tudásunk szerint segíteni. Egy idő után kulcsot is kapott a lakásunkhoz, hogy bármikor jöhessen.
Mire minden rendeződött, Klárinak igen csak tele lett a bugyra az egésszel és úgy döntött elfogadja egy ügynökség ajánlatát, feladja itthon az ápolói munkáját és elszegődik az ügynökségen keresztül Németországba házi ápolónak. Egy-egy alkalommal 4-6 hétig kell kint dolgoznia családoknál és ellátni, segíteni, gondozni az öregeket. Két alkalom között pedig 2-3 hetet itthon tölt. Belevágott és bejött neki.
Egyik alkalommal, amikor itthon volt és beszélgettünk, szóba került a szex is említette, hogy most már azért hiányzik neki a szex, a szeretkezés, a kielégülés. Azért a játékszerekkel ezért mégse olyan mint egy igazi farokkal, pasival. Akkor fel sem merült (bennem ugyan igen, de nem említettem), hogy csatlakozzon hozzánk, segítünk. Javasoltuk, járjon nyitott szemmel, legyen nyitott egy új kapcsolatra, hiszen sok felé jár, sok emberrel találkozik, hátha talál egy jó pasit.
Aztán úgy kb. fél év múlva asszonykámmal éppen jót hancúroztunk kora délután, amikor is beállított Klári. Nem számítottunk rá, mert úgy tudtuk, csak másnap jön haza.
Kis feleségem éppen egy sztriptízt mutatott be nekem. Már csak a harisnya és a melltartó volt rajta, kellemes zene szólt, és egyszer csak megállt és az ajtó felé bámult, a kezeivel pedig igyekezett eltakarni magát. Erre én is odafordultam, miközben épp a meredező farkamat markolásztam és megláttam Klárit, aki csak állt és nézett bennünket. Ő szólalt meg elsőként:
- Ne zavartassátok magatokat! Jucuskám, igazán izgató vagy, és Peti Te is nagyon tetszel ebben a pózban. Szép farkad van.
Mi köpni-nyelni se tudtunk a meglepetéstől. Aztán Klári folytatta:
- Esetleg csatlakozhatnék, ha már így alakult?
Közben belépett a szobába és ő kezdett el a zene ütemére ringatózni. Termetes melleit ott ringatta az orrom előtt, közben pedig felnyúlt a szoknyája alá és lehúzta a tangáját. Majd Jucushoz fordult és finoman megcirógatta a melleit. Asszonykám is felocsúdott és viszonozta a mell simogatást. Én meg csak győztem markomban tartani majd szétdurranó férfiasságomat.
Meglepődtem Jucusom reakcióján is, hogy nem ellenkezett, nem háborodott fel, nem zavartatta magát, hanem elfogadta barátnője közeledését annak ellenére, hogy korábban soha nem volt leszbikus élménye. Mint később elmondta, annyira felhúzta már magát, hogy egy pillanatra se merült fel benne az ellenkezés, hanem kimondotta élvezte barátnője érintését, majd pedig Klári melleinek súlyát a saját tenyerében.
Szó, ami szó, a két lány (asszony) csodás érzéki tánc közben levetkőztette egymást előttem. Közben néha-néha egy röpke csókot én is kaptam. Eleinte Jucuskámtól a számra, majd pedig Kláritól a farkam csúcsára. Később az oldalára is. Aztán már nem csak a szájával, hanem bozontos pinájával is. Felettébb megörültem, mivel Jucuskám nem volt oda azért, hogy orális örömökben részesítsen, miközben nagyonis élvezte, amikor én nyújtottam neki ilyet.
Érdekes volt látni a két nőt, mennyire eltérőek és mégis mennyire izgatóak mindketten. Jucuskám az átlagnál magasabb, normál alkatú, csodás tenyerembe illő mellekkel és szépen fazonírozott szőkére festett fanszőrzettel. Klári pedig pár centivel alacsonyabb, formásan telt sportos alkat Jucusénál valamivel nagyobb mellekkel és mint később mondta, már egy jó ideje nem nyírt, dús fekete fanszőrzettel.
Nos, talán mondanom se kell, a vége az lett, hogy Klárit a dohányzóasztalon hanyatt fektetve elégítettem ki, aki hatalmas nyögésekkel jelezte, mennyire élvezi, hogy végre egy igazi hús-vér fasz feszíti szét a hüvelyét. Jucuskám pedig eközben mellé térdelve masszírozta a melleit.
Mivel mi nem használunk se fogamzásgátló tablettát, se kondomot (kotont), hanem a megszakított közösülést (Kelenföldnél kiszállást) szoktuk alkalmazni, ondómat Klári Bozontjára és hasára ürítettem, amit ők lelkesen szétkentek rajta.
Majd lerogytam a kanapéra elpilledten néztem Jucuskámra, aki felállt és folytatta a táncot, miközben csábosan simogatta magát. Egyik kezével a melleit, a másikkal pedig a szeméremdombját. Ujjai egyre jobban becsusszantak a nagy-, majd a kisajkai közé, végül pedig már ujjazta magát rendesen. Iszonyúan izgató volt a látvány de a szerszámom még csak nem akart ismét hadrendbe állni. Ekkor Klári odatérdelt elém és olyan kézi- és szájmunkát dobott be, amilyenben még soha nem volt részem. Ténykedése eredményes volt és farkam hamarosan ismét büszkén, felemelt fejjel várta, hogy a jól bevált Jucuspunci ismét magába fogadja. Meg is lett az eredmény egy nagyszerű lovagló mutatvány formájában.
Később átbeszéltük a dolgot és közösen arra jutottunk, jó kis csapat vagyunk így hármasban. Eddig ugyan csak én fantáziáltam néha ilyen felállásról, most azonban, hogy spontán így alakult, asszonykámnak is elnyerte tetszését. Klári pedig végre kapott egy igazi faszt és szerette volna, ha ez a továbbiakban is elérhető lenne a számára.
Míg itthon volt, abban a három hétben még négyszer ismételtük meg az akciót és közben elmesélte, Szilárd azért is keresett máshol kielégülést, mert ő eddig eléggé konzervatív volt szexuális téren. Szilárdnak pedig ez nem volt elég. Azonban amióta egyedül van, néha szokott pornófilmeket nézni és azokhoz hasonlókról fantáziálni, miközben maszturbált. Az ott látottakat most próbálta ki először élőben és igen csak elnyerte a tetszését. Egyik alkalommal megkerestük a neten a kedvenc pornófilmjét és együtt kezdtük el nézni. Persze nem jutottuk a végére, mert inkább csináltuk. Jucuskámat is sikerült meggyőznie, hogy milyen jó dolog is egy jó fasz úgy igazán megszopni. Örök hálám neki ezért. Ugyanis amikor nincs idehaza, továbbra is kettesben játszadozunk, csakhogy most már még mocskosabban és várjuk Klárit, hogy teljes legyen a csapat.
Nos, így lett két asszonyom.

» válaszok megtekintése vagy megválaszolása


Fatal error: Allowed memory size of 18874368 bytes exhausted (tried to allocate 23592960 bytes) in /mnt/ultraweb/e/er/erato/data/settings/modules/blog/posts/Élvezetek-éjszakája.php on line 11948