LifeCard Free live sex video

Történetek

Michelle Wild
Lakásunk kifestése


Még alig voltunk házasok amikor az Apósom megtudta,hogy gyerekünk lesz ezért úgy intézte, hogy vett egy lakást nekünk. Mikor megszületett az első gyerekünk és a negyedik hónapos volt amikor a férjemmel eldöntöttük kifestetjük a lakás felső szintjét.
Amikor a festők jöttek éppen szoptattam a babát,de a férjemet nem zavarta ez, mert rajtunk keresztül vitte a belső szobába a két festőt,mert onnan lehetett a felső szintre menni. Én persze morogtam,mert a szoptatás alatt mind a két mellem kint volt és a festők ámulva bámultak engem. Megbeszélték, hogy egy hét múlva jönnek és majd ők összetolják a bútorokat azzal a fóliával amit a férjem beszerez,hogy a bútorok mentesüljenek a festékektől. Ha meg végeznek visszapakolnak mindent. A megbeszélt időben meg is jöttek és egy hétig tartott mikorra befejezték a munkát.Közben sokszor lejöttek a földszintre,mivel csak ott volt WC. Ez persze azt jelentette, hogy sokszor akkor jöttek amikor öltözködtem, de szerintem direkt kilesték,hogy bámulhassanak engem.
Ha a festők főnöke jött azt mindig szívesebben láttam, sőt volt, hogy egy szál semmibe voltam amikor belépett a szobába. Ilyenkor mindig megállt és megbámulva kért elnézést. Mikor befejezték a munkát oda akartam adni nekik a pénzt a főnökük közölte, hogy előbb a természetben lévő juttatást kérik, mivel az egyik alkalommal amikor megleptek éppen a férjem unokaöccsével voltam és éppen lovagoltam a farkán, persze meztelenül.
Mire szóhoz jutottam már ketten letámadtak és meztelenül elkezdett az egyik molesztálni és szívni a mellemet, majd lefektetett az ágyra és szétfeszítette a lábaimat és a vastag faszával elkezdett megbaszni. Amikor elkezdett rángatózni a farka hirtelen a számba dugta és ott élvezett el.Csak a faszfeje fért bele, de az is akkora volt,hogy nagyon feszítette a számat. Majd megkefélt a főnök aki több mint egy órát élvezkedett rajtam, hiszen a seggemet is megbaszta és ő is a számba élvezett.Mikor leszállt rólam a másik két komának adott oda aki mindketten cigányok voltak, ez nem is lett volna olyan nagy baj csakhogy az egyiknek egy pici kb 10 centis farka volt és alig tette a számba máris elélvezett, míg a másiknak akkora hosszú volt a farka, hogy mikor levette a gatyáját a farka vége a térdét verte.
Persze próbálta a teljes méretét belém nyomni, de a pinámba nem fért bele csak a számba ott viszont letolta a torkomra is. Akkor még soha nem szoptam ekkora faszt még és persze lehánytam a srácot ami azt eredményezte, hogy kaptam egy nagy pofont és feldugta a faszát a seggembe. Ez irtózatosan fájt véreztem, de a többiek is csak röhögtek. Mikor befejezték a keféléseimet elvették a pénzt és távoztak. Nemsokára jött a szeretőm aki orvost hívott aki lekezelt, majd megbeszéltük vele, hogy másnap is megnéz.
Utána két évig ez az orvos is rendszeresen feljárt hozzám a farkával ecsetelni a szétkefélt pinámat. Az alsó színt festését majd legközelebb írom meg.

» válaszok megtekintése vagy megválaszolása

Utolsó szabad nyár


Utolsó szabad nyár

A cím lehetett volna a „Kamaszkorom legszebb nyara” is, csakhogy ez már foglalt.
Az érettségi utáni nyáron történt, hogy a nálam két évvel idősebb Erzsi barátnőmmel motorozni mentünk. Nem jártunk, csak barátok voltunk. Majdhogy nem testvérek. Együtt nőttünk fel és a falusi bulikba is csak úgy mehettek el a lányok, Erzsi és a húga, hogy én is velük mentem és „vigyáztam rájuk”. Szóval csak barátok voltunk, pedig én szívesen élvezkedtem volna az igencsak kívánatos nővé cseperedett Erzsivel. Csakhogy fiatalabb voltam nála, ő pedig mint a többi lány is, a nála idősebb srácokra bukott.
Tudtam minden pasijáról, bár nem volt sok, mert Erzsi igencsak válogatós volt és volt is felhozatal, akik közül válogathatott, és nem is adta oda magát egynek se, mert mindegyik csak „azt” akarta.
Mivel közgazdaságin érettségizett, a közeli kisváros egyik bankjában kapott állást és ott az egyik kolléganőjének az esküvőjére kapott meghívást, ahova el is ment és összejött egy sráccal, akibe nagyon beleesett. Majd a harmadik randin aztán odaadta magát neki. Kivirágzott. Igazi nő lett.
Aztán összetört, amikor a következő randira már nem ment el a srác, és a kolléganőjétől megtudta, már másnak csapja a szelet. Katival, a húgával győztük vigasztalni. A következő szombaton bazi meleg volt és úgy döntöttünk, elmegyünk a motorommal (ETZ, ami friss szerzeményem és elég menő volt akkoriban) a szomszédos falu határában lévő tóhoz és strandolunk egyet.
Így utólag visszagondolva, már előre kitervelte a dolgot, mert az akkori szokások szerint a pólója alá nem vett fel melltartót (nem úgy, mint manapság) és nem túl nagy, de nem is kicsi, formás mellei rendesen meg is emelték a pólóját.
Felült mögém, a kis szatyrát az ölébe tette, szorosan átölelt és megszólalt:
- Mehetünk.
Soha nem érzett bizsergés öntött el, ahogy a mellei a hátamnak nyomódtak, kezei pedig szorosan öleltek. Vittem már korábban is, de akkor ennyire azért nem bújt hozzám.
Már egész közel jártunk a tóhoz, amikor azt mondja, a következő álléra forduljak be. Ismertük a terepet, mert pár éve nyári munkában facsemetéket gondoztunk azon az erdőrészen és tudta, hogy van ott egy kis tisztás. Meg is találtuk, leállítottam a motort és kérdeztem tőle:
- Nem strandolni indultunk?
- De oda indultunk, csakhogy előtte szeretnék valamit veled is kipróbálni. - Felelte.
- Kipróbálni? Mit?
- Tudom, hogy epekedsz értem, és most szeretném elvenni a szüzességedet. Mivel az enyémet már elvesztettem, annak a rohadék Tibinek adtam és meg kell mondanom, nagyon jó volt és azóta is hiányzik.
Lesett állal hallgattam és figyeltem, ahogy közben leteríti a törölközőjét, majd pedig lassan lehúzza a minijét és ott áll előttem a bikini alsójában, mellbimbói pedig majd kibökik a pólóját. Mondanom se kell, hogy duzzadt a gatyám rendesen, amit Erzsi is észre vett, majd hozzám lépve kezét a duzzanatra téve megcsókolt. Nekem se kellett több, visszacsókoltam, egyik karommal átöleltem, a másikkal pedig a régóta áhított melleit kezdtem markolászni. Először csak a pólón keresztül, aztán hamarosan alatta is. Fantasztikus érzés volt, ahogy nekem feszítette magát és hallottam a sóhaját, mellyel tevékenységemet nyugtázta.
Közben az ő keze is már a gatyámon belülre kerül és finoman szorongatta erősen ágaskodó farkamat. Kis idő múlva már nem volt rajtam a gatya, és rajta sem a póló. Szépen nézhettünk ki ő felül volt meztelen, én pedig alul. Megcsodáltuk egymást. Majd egyszerre vettük le a maradékot. Ő bikini alsóját, én pedig a pólómat.
Elnyúlt a törölközőn, lábait szét nyitotta és feltárult előttem gyönyörűséges fészke, karjaival pedig hívogatott. Egy pillanatig gyönyörködtem a látványban, majd pedig betérdeltem a lábai közé és fölé hajoltam. Eszembe se jutott gondolkodni azon, hogy hogy olyan melegséget érzek a farkam végénél, csak ösztönösen próbáltam minél jobban a melegbe kerülni.
Nos, nem kellett nagyon erőlködnöm, mert Erzsi is megemelte csípőjét és már bele is csusszantam az időközben rendesen sikamlóssá vált puncijába. Hatalmas nyögéssel élvezte az aktusunkat. Aztán lassan elkezdtünk „fűrészelni”. Nyögéseink egyre hangosabbak lettek, majd Erzsi szinte már sikongatott, amikor én már nem bírtam tovább és beleélveztem.
Így utólag már tudom, hogy ezt akkor nem így kellett volna, hiszen azért olvastam ezt-azt a témában korábban. Csakhogy akkor és ott, a józan ész olyan távol volt tőlem, mint se előtte, se azóta sem soha.
Persze utána már nem ment úgy a dolog, és Erzsi nyugtatott:
- Ne aggódj! Következőre már tovább bírod majd. Teszek róla.
Azzal elmarkolta a farkamat és elkezdte masszírozni. Előbb csak egyik kezével, majd kis idő múltán mellém térdelve mindkét kezével kényeztetett. Én pedig legeltettem csodás testén a szemeimet.
Aztán hamarosan minkét gyönyörű melle ott ugrándozott előttem, mert ahogy érezte, eredményes a ténykedése, átvetette felettem a lábát és lassan, mély sóhaj közepette ráült az ismét égre meredő faszomra.
Csodás élmény volt. Hányszor elképzeltem már ezt!? Most pedig éreztem és láttam. Igazán nem lehet szavakkal leírni.
Ősi ösztönöktől hajtva aztán egyre vadabb lovalásba kezdett, én pedig adtam alá a lovat. Egy igazi rodeót hajtottunk végre, mígnem egy igazán hangos sikoly közepette Erzsi is elévezett és rám borult.
Majd lassan mozgatni kezdte a csípőjét, mint egy hastáncosnő. Körbe-körbe, előre, hátra, közben le és fel. Hihetetlen volt az az élvezet, amit okozott ezzel mindkettőnknek. Jó ideig tartott ez a „hastánc”. Mikor másodszorra is eljutott a csúcsra, leszállt rólam, mellém heveredett és addig húzogatta, simogatta kéjei rúdját, mígnem a hasamra spricceltem a második adagomat.
Még egy ideig simogattuk egymást és csókolóztunk is. Aztán lassan összeszedtük magunkat és tényleg tovább mentünk a tóhoz, strandoltunk. Találkoztunk ismerősökkel is, így meg is volt az alibink.
A strandon a napon fekve megbeszéltük, hogy Erzsi ugyan nem szerelmes belém, viszont nagyon is tetszik neki a „tehetségem”, ezért amíg csak lehetőségünk lesz rá, gyakoroljuk közösen az örömszerzés eme formáját. A nyár végéig minden héten legalább egyszer, bár volt, hogy kétszer is tudtunk rá sort keríteni. Aztán szeptembertől én is találtam munkahelyet, sajna Budapesten, így onnantól már csak hébe-hóba jártam haza.
Erzsi pedig megtalálta az igazit, akivel egy fél év múlva össze is házasodtak, és tudtommal mai napig boldogan együtt élnek. Ahogy én is a feleségemmel. Igaz, a másodikkal.
Kívánom mindenkinek, hogy hasonlóan kellemes körülmények között veszítse el a szüzességét!» válaszok megtekintése vagy megválaszolása

Hogyan lett két asszonyom


Hogyan lett két asszonyom

Érdekes, hogy az élet miket produkál. Pár nappal azután, hogy a huszonötödik házassági évfordulónkat, az ezüst lakodalmunkat ünnepeltük meg, feleségem barátnője azzal állított be hozzánk, hogy ők pedig elválnak.
Meglepődtünk, mert ugyan viszonylag gyakran találkoztunk, az évek során több alkalommal is csináltunk közös piknikezést, sütés-főzést, egyebeket. Klárival és a férjével Szilárddal is jól eldumáltunk az élet nagy dolgairól. Sokszor kisegítettük egymást ezzel, azzal. Ugyan voltak jelek, amik alapján néha felmerült bennünk, hogy Szilárd időnként máshol is keresi a boldogságot, de valahogy nem akartuk elhinni, mert anno nagy (és viharos) szerelem volt az övék is és a házasságkötésük után konszolidálódtak a dolgaik.
Szóval a lényeg az, ahogy utólag megtudtuk, hogy Szilárd lebukott és Klárinál betelt a pohár. Úgy döntött, elválnak. A válás nem ment simán, sok összezörrenésük volt, de végül is rendeződött a dolog. Klári szinte minden héten feljött hozzánk, hogy kiöntse a lelkét, és segítsünk neki helyre tenni az életét. Nos, igyekeztünk, a legjobb tudásunk szerint segíteni. Egy idő után kulcsot is kapott a lakásunkhoz, hogy bármikor jöhessen.
Mire minden rendeződött, Klárinak igen csak tele lett a bugyra az egésszel és úgy döntött elfogadja egy ügynökség ajánlatát, feladja itthon az ápolói munkáját és elszegődik az ügynökségen keresztül Németországba házi ápolónak. Egy-egy alkalommal 4-6 hétig kell kint dolgoznia családoknál és ellátni, segíteni, gondozni az öregeket. Két alkalom között pedig 2-3 hetet itthon tölt. Belevágott és bejött neki.
Egyik alkalommal, amikor itthon volt és beszélgettünk, szóba került a szex is említette, hogy most már azért hiányzik neki a szex, a szeretkezés, a kielégülés. Azért a játékszerekkel ezért mégse olyan mint egy igazi farokkal, pasival. Akkor fel sem merült (bennem ugyan igen, de nem említettem), hogy csatlakozzon hozzánk, segítünk. Javasoltuk, járjon nyitott szemmel, legyen nyitott egy új kapcsolatra, hiszen sok felé jár, sok emberrel találkozik, hátha talál egy jó pasit.
Aztán úgy kb. fél év múlva asszonykámmal éppen jót hancúroztunk kora délután, amikor is beállított Klári. Nem számítottunk rá, mert úgy tudtuk, csak másnap jön haza.
Kis feleségem éppen egy sztriptízt mutatott be nekem. Már csak a harisnya és a melltartó volt rajta, kellemes zene szólt, és egyszer csak megállt és az ajtó felé bámult, a kezeivel pedig igyekezett eltakarni magát. Erre én is odafordultam, miközben épp a meredező farkamat markolásztam és megláttam Klárit, aki csak állt és nézett bennünket. Ő szólalt meg elsőként:
- Ne zavartassátok magatokat! Jucuskám, igazán izgató vagy, és Peti Te is nagyon tetszel ebben a pózban. Szép farkad van.
Mi köpni-nyelni se tudtunk a meglepetéstől. Aztán Klári folytatta:
- Esetleg csatlakozhatnék, ha már így alakult?
Közben belépett a szobába és ő kezdett el a zene ütemére ringatózni. Termetes melleit ott ringatta az orrom előtt, közben pedig felnyúlt a szoknyája alá és lehúzta a tangáját. Majd Jucushoz fordult és finoman megcirógatta a melleit. Asszonykám is felocsúdott és viszonozta a mell simogatást. Én meg csak győztem markomban tartani majd szétdurranó férfiasságomat.
Meglepődtem Jucusom reakcióján is, hogy nem ellenkezett, nem háborodott fel, nem zavartatta magát, hanem elfogadta barátnője közeledését annak ellenére, hogy korábban soha nem volt leszbikus élménye. Mint később elmondta, annyira felhúzta már magát, hogy egy pillanatra se merült fel benne az ellenkezés, hanem kimondotta élvezte barátnője érintését, majd pedig Klári melleinek súlyát a saját tenyerében.
Szó, ami szó, a két lány (asszony) csodás érzéki tánc közben levetkőztette egymást előttem. Közben néha-néha egy röpke csókot én is kaptam. Eleinte Jucuskámtól a számra, majd pedig Kláritól a farkam csúcsára. Később az oldalára is. Aztán már nem csak a szájával, hanem bozontos pinájával is. Felettébb megörültem, mivel Jucuskám nem volt oda azért, hogy orális örömökben részesítsen, miközben nagyonis élvezte, amikor én nyújtottam neki ilyet.
Érdekes volt látni a két nőt, mennyire eltérőek és mégis mennyire izgatóak mindketten. Jucuskám az átlagnál magasabb, normál alkatú, csodás tenyerembe illő mellekkel és szépen fazonírozott szőkére festett fanszőrzettel. Klári pedig pár centivel alacsonyabb, formásan telt sportos alkat Jucusénál valamivel nagyobb mellekkel és mint később mondta, már egy jó ideje nem nyírt, dús fekete fanszőrzettel.
Nos, talán mondanom se kell, a vége az lett, hogy Klárit a dohányzóasztalon hanyatt fektetve elégítettem ki, aki hatalmas nyögésekkel jelezte, mennyire élvezi, hogy végre egy igazi hús-vér fasz feszíti szét a hüvelyét. Jucuskám pedig eközben mellé térdelve masszírozta a melleit.
Mivel mi nem használunk se fogamzásgátló tablettát, se kondomot (kotont), hanem a megszakított közösülést (Kelenföldnél kiszállást) szoktuk alkalmazni, ondómat Klári Bozontjára és hasára ürítettem, amit ők lelkesen szétkentek rajta.
Majd lerogytam a kanapéra elpilledten néztem Jucuskámra, aki felállt és folytatta a táncot, miközben csábosan simogatta magát. Egyik kezével a melleit, a másikkal pedig a szeméremdombját. Ujjai egyre jobban becsusszantak a nagy-, majd a kisajkai közé, végül pedig már ujjazta magát rendesen. Iszonyúan izgató volt a látvány de a szerszámom még csak nem akart ismét hadrendbe állni. Ekkor Klári odatérdelt elém és olyan kézi- és szájmunkát dobott be, amilyenben még soha nem volt részem. Ténykedése eredményes volt és farkam hamarosan ismét büszkén, felemelt fejjel várta, hogy a jól bevált Jucuspunci ismét magába fogadja. Meg is lett az eredmény egy nagyszerű lovagló mutatvány formájában.
Később átbeszéltük a dolgot és közösen arra jutottunk, jó kis csapat vagyunk így hármasban. Eddig ugyan csak én fantáziáltam néha ilyen felállásról, most azonban, hogy spontán így alakult, asszonykámnak is elnyerte tetszését. Klári pedig végre kapott egy igazi faszt és szerette volna, ha ez a továbbiakban is elérhető lenne a számára.
Míg itthon volt, abban a három hétben még négyszer ismételtük meg az akciót és közben elmesélte, Szilárd azért is keresett máshol kielégülést, mert ő eddig eléggé konzervatív volt szexuális téren. Szilárdnak pedig ez nem volt elég. Azonban amióta egyedül van, néha szokott pornófilmeket nézni és azokhoz hasonlókról fantáziálni, miközben maszturbált. Az ott látottakat most próbálta ki először élőben és igen csak elnyerte a tetszését. Egyik alkalommal megkerestük a neten a kedvenc pornófilmjét és együtt kezdtük el nézni. Persze nem jutottuk a végére, mert inkább csináltuk. Jucuskámat is sikerült meggyőznie, hogy milyen jó dolog is egy jó fasz úgy igazán megszopni. Örök hálám neki ezért. Ugyanis amikor nincs idehaza, továbbra is kettesben játszadozunk, csakhogy most már még mocskosabban és várjuk Klárit, hogy teljes legyen a csapat.
Nos, így lett két asszonyom.

» válaszok megtekintése vagy megválaszolása


Fatal error: Allowed memory size of 18874368 bytes exhausted (tried to allocate 23592960 bytes) in /mnt/ultraweb/e/er/erato/data/settings/modules/blog/posts/Élvezetek-éjszakája.php on line 11948